Fortrolighedspolitik

Vi respekterer og forstår vigtigheden af privatliv på internettet, derfor vil vi ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Betaling

MyPhoneGadgets modtager betaling med VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms men ekskl. porto

MyPhoneGadgets bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven efter at varen er modtaget. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Dette betyder at du kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prise, afhængig af den konkrete situation og dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

MyPhoneGadgets vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved returnering er du
selv ansvarligt for at pakken er pakket ordentligt ind.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

MyPhoneGadgets
Luneborgvej 98
9382 Tylstrup
Eller via mail til
kontakt@Myphonegadgets.dk
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Hos os gives der 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Varen sendes retur i original emballage, emballagen skal være ubeskadiget eller åbnet. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives på mail info@Myphonegadgets.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug, som står her i vores betingelser. For at være helt sikker på at få alle pengene retur anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Levering og transport

Alle ordre bliver leveret med enten Post Danmark, GLS eller DAO. Vi sender vores pakker med track n trace nr som er fuld forsikret. Varerne sendes indenfor 2 hverdage efter betalingen er registreret og modtaget.
Du vil modtage pakken efter 1-5 hverdage.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@myphonegadgets.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr